Vijf tips om uw huis te beschermen tegen inbraak

Vijf tips om uw huis te beschermen tegen inbraak

October 31, 2019 Off By Admin

Hoewel de criminaliteit op de meeste plaatsen minder is, is het nog steeds een goed idee om het huis te beschermen tegen inbraken en diefstal. Huiseigenaren kunnen eenvoudige stappen ondernemen om hun huis minder een doelwit te maken en om de kans op diefstal van hun bezittingen te minimaliseren. Voer de volgende stappen uit om een ​​woning tegen inbraak te beschermen.

Installeer een inbraakalarm

Huiseigenaren kunnen Inbraakbeveiliging laten installeren santpoort door een elektricien. Het inbraakalarm moet worden ingesteld om te detecteren wanneer de deuren of ramen worden geopend. Het kan ook een goed idee zijn om bewegingsmelders te installeren voor als de woning leeg is. Zodra het inbraakalarm is geïnstalleerd, plaatst u een bord waarop staat dat het huis wordt beschermd door alarmdiensten om dieven te ontmoedigen om het pand te betreden.

Camera’s hebben geïnstalleerd

Zichtbare camera’s kunnen dieven helpen afschrikken. Als een dief het pand betreedt, wordt zijn afbeelding op de camera vastgelegd en kan deze aan de politie worden gegeven om de inbreker en de gestolen spullen te vinden. Het is meestal een goed idee om een ​​cloudcamera te gebruiken, zodat de afbeeldingen worden opgeslagen in de cloud in plaats van op een lokale harde schijf. Dieven die na het betreden van de woning de camera’s ontdekken, proberen misschien een harde schijf te zoeken. Als een harde schijf wordt gevonden, kunnen ze deze stelen zodat de afbeeldingen niet tegen hen kunnen worden gebruikt.

Gebruik slimme technologie

Slimme technologie is nu in staat om lichten aan en uit te zetten, zelfs als er niemand thuis is. Sommige lichten en hubs kunnen de lichten willekeurig laten in- en uitschakelen, en nabootsen hoe ze zouden worden gebruikt als iemand thuis was. Hierdoor kan het lijken alsof iemand thuis is, waardoor de kans kleiner is dat inbrekers zullen besluiten het pand te betreden.

Upgrade deur- en raamsloten

Nieuwe raam- en deursloten zijn ontworpen om moeilijker in te breken. Hoewel inbrekers deze sloten nog steeds kunnen omzeilen, bijvoorbeeld door een raam te breken, willen ze eerder een slot kiezen en rustig het huis binnenkomen dan proberen een raam te breken en het risico lopen dat buren de politie bellen. Vergeet niet om alle deuren en ramen te vergrendelen telkens wanneer het huis leeg is en ‘s nachts.

Koop Privacyfilm voor Windows

Privacyfilm kan het voor iemand buiten moeilijker maken om het huis te bekijken. Dit betekent dat inbrekers niet kunnen zien of er iets is dat het waard is om te stelen in het huis. Een ander voordeel is dat privacyfilm het glas moeilijker laat breken. In plaats van te verbrijzelen, plakt het glas aan de privacyfilm en blijft het zitten.

Als u zich zorgen maakt over de mogelijkheid van diefstal bij u thuis, zijn er stappen die kunnen worden genomen om het huis en alle bezittingen erin te beschermen. Begin met de items op deze lijst en bekijk andere manieren om het onroerend goed te beschermen. Een paar wijzigingen die nu zijn aangebracht, kunnen de gemoedsrust bieden die u zoekt en kunnen de kans dat een dief het huis probeert binnen te komen drastisch verminderen.